OYUN PARKI FİYATLARI

Çocuk oyun parkı ve ekipmanı satın almakla ilgileniyorsanız, karar vermeniz gereken ilk şeylerden biri hangi üreticiyi (imalatçıyı) seçeceğinizdir. 

Bu gerçekten önemli bir karardır, çünkü doğru üretici size bütçenize uygun olarak hem eğlenceli hem de güvenli kaliteli ürünler sağlayacaktır..

Çocuk Oyun Parkı Fiyatları Ne Kadar?

Çocuk oyun parkı fiyatları, birçok ebeveynin aklını kurcalayan soruların başında geliyor hiç şüphesiz. Hal böyle olunca da herkes internet ortamında sürekli olarak çocuk oyun parkı fiyatlarını araştırmaya başlamıştır. Fakat bu konuda kesinlikle net düzeyde bir rakam belirtilemiyor. Durumun bu şekilde olmasının temel nedeni ise çocuk oyun parklarının yapısal açıdan birbirinden farklı olmasıdır. Her çocuk oyun park alanının sunduğu hizmetler ve detaylar birbirinden farklı olabileceği için fiyat konusunda da net bir şey söylemek mümkün olmuyor. Fakat herkes, kendi bütçesine uyum sağlayan bir çocuk oyun parkını dilediği zaman bulabilir. Böylece çocukların yüzü her daim güler ve her çocuk kendini mutlu hissetmeye başlar.

Oyun Parkı Ekipmanlarının Ortalama Satış Fiyatları

Oyun alanı bütçeniz nihayetinde oyun alanı ve ekipmanların büyüklüğüne, kullanılan ekipman çeşitliliğine ve kalitesine göre belirlenecektir. Genel olarak, yaklaşık olarak 6000TL -20.000TL bütçe ayırmalısınız. Daha büyük alanlar için oyun parkı fiyatları 20.000 – 100.000TL’ye kadar çıkabilir. Bu sebeple mutlaka firmamızdan fiyatlar için bilgi isteyiniz.

Ayrıca, oyun alanını çocuğun oyun zamanına entegre etmek, çocukların öğrenmeyi ve beyin gelişimini geliştirmenin harika bir yoludur.

Oyun parkı ekipmanları aynı zamanda çocukları hayatlarının önemli bir aşamasında fiziksel olarak daha aktif olmaya teşvik eder. Fiziksel aktivite, çocukların özgüvenini geliştirmeye , kaygı ve stresi azaltmaya ve kiloyu kontrol etmeye yardımcı olur . Oyun alanları, çocukların aktif olması için ideal bir ortam sunar.

Oyun alanı ekipmanının maliyeti ilk başta çok yüksek görünebilir, ancak bunun için nasıl bütçe yapılacağını ve hangi kaynaklardan yararlanılacağını araştırarak, topluluğunuz veya kuruluşunuz bu önemli yatırımı finanse etmenin bir yolunu bulabilir. Farklı tasarımlarda çocuk parkı istiyorsanız firmamızla iletişime geçebilirsiniz

Ahşap oyun parkı imalatında ithal yerli sarıçam ve ladin kereste kullanılmakla birlikte sert ağaç sınıfından iroko, gürgen, lareks kereste de kullanılmaktadır. Sarıçam ve ladin kereste fiyatları birbirine yakın olmakla beraber sert ağaç sınıfı keresteler genelde ithal olup fiyatları oldukça yüksektir. Bu nedenle imalatta kullandığımız kereste cinsi ahşap park fiyatlarını etkilemektedir. Ahşap oyun grupları boyutları da imalat fiyatlarını etkilemektedir. Küçük boy, Standart boy, büyük boy veya özel ölçüleri de kullanılan malzemenin miktarına göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Ahşap park modelleri de imalat fiyatlarını etkilemektedir. Basit modeller daha uygun fiyat standart modeller uygun fiyata zor ve özel model  oyun grupları işçiliğe bağlı olarak fiyatları etkilemektedir. Ahşap oyun parkları ve ekipmanları modellerinin imalat işçiliği de maliyetleri etkilemektedir

En İyi Park Oyun Ekipmanı Üreticisini Seçmek Neden Önemlidir?

Oyun alanı ekipmanını seçerken, bazı insanlar sadece maliyet ve estetiğe bakarlar. Bunlar iki önemli faktör olsa da, satın alma kararınızı yalnızca bu iki alana dayandırmak sorunlara yol açabilir.

  • Güven
  • Dayanıklılık
  • Satış sonrası kaliteli hizmet
  • Teknik destek
  • Uygun fiyat politikası ve ödeme seçeneği